Element- en droomcoach

zaterdag 16 april 2016

DROOMWORKSHOP: DROOM JEZELF IN JE ELEMENT
Droom jezelf in je Element”Workshop      

We slapen allemaal, we dromen allemaal. Of we onze dromen nu onthouden of niet. Sommige beelden van onze dromen flitsten met momenten hier en daar voorbij tijdens ons dagdagelijks leven. 
Wat zijn dromen en wat komen ze ons vertellen? En wat vertellen ze over ons?

Tijdens enkele “Lucidity in life”workshops, kreeg ik van mensen de vraag om een droomworkshop te geven. Graag! Slapende dromen ontrafelen is een van mijn grootste passies. Iets wat mij in mijn Element brengt. Na meer dan twintig jaar heb ik een tweeduizendtal dromen van mezelf verzameld en geanalyseerd met behulp van tientallen droomboeken en droomtrainingen. Uit deze dromen zijn er tekeningen, theaterstukken, muziekcomposities en sculptuurtjes ontstaan. 
Mijn dromen helpen mij mezelf beter te begrijpen, te handelen in het dagelijks leven, bewuster te zijn van mezelf, mijn medemensen en mijn omgeving.

Wil je weten 
Waarom wij dromen?
Of je wel droomt?
Wat dromen zijn?
Hoe je dromen onthoudt?
Wat het nut is van dromen?
Wat zijn Lucide dromen?
Hoe lucide dromen te dromen?

Heb je een droom(en) waarvan je graag de betekenis van wilt weten, neem ze gerust mee. We zullen ze in alle discretie samen ontrafelen.

Ben je geprikkeld? Ben je klaar om gelijkgestemde droommensen tegen te komen?
Dan nodig ik je graag uit om naar mijn kennismakingsworkshop: “Droom jezelf in je Element” te komen. 

Waar? "Het Alternatief Centrum" (reserveren is aangeraden wegens plaatsbeperking)
            Leopoldstraat 61
            2000 Antwerpen
            03/231 29 68

Wanneer : Elke eerste vrijdag van de maand van 13u-16u (graag reserveren op voorhand)

                 NU:   Vrijdag 06/05/2016 van 13u -16u

        
Prijs: €15,00 per persoon. Hand-outs en thee inbegrepen :-)  

Droom fijn en tot dan!THE DREAM TEAMIn een groepje met max. 4 personen en min. 2 personen gaan wij in een huiselijk,  rustig en serene sfeer, stap voor stap onze dromen ontrafelen. We inspireren elkaar en laten ons inspireren.  We gaan het onbewuste, bewuster laten worden waardoor we ons”Zelf” en onze omgeving nog beter leren begrijpen.

Praktisch
6 sessies van 2 uur(hou er rekening mee dat de sessies 15min. kunnen uitlopen), om de 2  weken, verspreidt over 2 maanden, max. 2,5 mnd.
+1 gratis terugkomsessies, eigen handout met oefeningen en wat theorie, koffie, thee en versnaperingen
- Kostprijs:  €225,00 incl.btw  (In  termijnen betalen is mogelijk)
- Locatie : Haantjeslei 160     2018 Antwerpen Zuid
Na inschrijving graag een voorschot van 50€, contant of op reknmr: BE02 0635 6946 8140  onder de naam : “Dream Team ”  
En niet vergeten, als je iemand meepakt of doorstuurt, gaat er 10€ van je prijs af! 


Testimonials van The Dream Teamleden een groepstraject van 6 sessies, opgesteld na de kennismakingsdroomworkshop ; "Droom Jezelf In Je Element"

"Ik heb genoten van de bijeenkomsten van the Dreamteam. In groep kennismaken met elkaars droomsymboliek en die te helpen ontcijferen vond ik enorm leuk en inspirerend. Met een niet aflatende zorgzaamheid begeleidt Daisy haar cursisten waarbij ze tijd maakt voor een grondige analyse van ieders droom. Ze helpt elk tot de essentie van zijn/haar droom te komen wat leidt naar meer inzicht en zelfkennis en uiteindelijk naar meer vreugde. Ik voel nu meer doorstroming tussen de droomwereld en mijn wakkere leven. Bewustzijn creëren in onze dromen leidt zonder twijfel naar meer bewustzijn in ons dagdagelijkse leven. Het maakt mijn leven voller en heler. Gaan slapen is nu een feest: ik verheug me op mijn droomreizen en ontwaak elke ochtend met een glimlach, dankbaar om de herinneringen die zijn blijven kleven. Dank Daisy!" - Monica Vanleke - Schrijfster van jeugdboeken 

"Waarom ik het "DREAM TEAM" van Daisy zo waardevol vond?

Omdat Daisy de perfecte begeleider bleek bij het ontrafelen van dromen.
Omdat we met een groepje gelijkgestemden, zonder oordelen, op zoek gingen naar de betekenis van onze dromen.


Omdat de hulp van anderen, zeker in het begin, zeer welkom was. Vaak zie je immers de zaken niet helemaal helder: "When you're in the picture, you don't see the frame".

Omdat Daisy, vanuit jarenlange analyse van eigen dromen en de studie van het onderwerp, een professionele hand reikte bij het droom-onderzoek.
En bovenal.........omdat het leuk was.
Ik ontdekte op een luchtige, soms op een wat diepgaandere maar ook op een grappige manier wat mijn drijfveren zijn en hoe ik tot mijn kern, mijn diepere " ZELF" kan komen.
Een aanrader dus!"
    - Odette Berghmans - Founder en kledingontwerpster van Odette en ville, 

"Talent (een voor jou zinvolle invulling van je leven) heeft iedereen. Soms is het een kwestie van het te ontdekken. Sommigen hebben talent om (van) te dromen, maar óók kan je dromend je talent ontdekken. De techniek van 'Lucide Dromen' kan je daarbij op weg helpen. Hoe eenvoudig en hoe moeilijk die is ontdek je via het ervaren talent van Daisy Ip. ... Probeer het 'n keertje."   - Dirk Génard - kunstenaar


UNIVERSA voor een harmonieuze samen-leving  http://www.universa.nu/Deze workshop reeks wordt ook gegeven in Universa melkmarkt 4 in Antwerpen
Introworkshop : maandag 18/4/2016 van 20:00- 21:30 aan 10€
Reeks : 4 maandagavonden : 2/5, 9/5, 16/5, 23/5 van 19:00- 22:00 aan 125€

Inschrijving en info link: http://www.universa.nu/workshop-droom-jezelf-in-je-element-daisy-ip-intro-184-reeks-25-95-165-235/